SENIOREN SPORT CAPELLE 25 JAAR

 

In 2020 bestond onze vereniging 25 jaar, om precies te zijn op 24 januari. Uiteraard hebben we dat gevierd nog net voordat Corona zich ook in Nederland wijd vertakte.

 

Op 31 januari hebben we ons om 15:30 uur in de vergaderzaal van Sporthal Oostgaarde verzameld om om 16:00 uur het glas te heffen op ons 25-jarig bestaan. Onze voorzitter Frans Kleisterlee heette iedereen van harte welkom in het bijzonder ons oud-lid 

Henk van de Marel.  Henk stond aan de wieg van onze vereniging en heeft jarenlang actief aan onze sportactiviteiten mee gedaan. Sinds een aantal jaren volgt hij ons als donateur van onze vereniging.

 

 

Ook Wim van Wingerden is een van de eerste leden die onze vereniging kent. Wim hield een kort woord over hoe onze vereniging is ontstaan. De gemeente vond het belangrijk dat ouderen meer zouden bewegen. Er ontstond een clubje van mensen die dat wel wilden en al gauw werd de Senioren Sport Capelle vereniging opgericht. Met vele vrijwilligers die het wekelijks sportuurtje met allerlei oefeningen en spel begeleiden.

 

Zo rond een uur of vijf werd door de cateraar het koude en warme buffet binnengebracht.

 

                                                       

 

 

Bij aanvang van het buffet kregen alle leden een presentje aangereikt. Het betrof een sfeerlichtje met de tekst “Enjoy life, Love living”.

 

Onze leden Ria van Zanten, Mimi Vloemans, Wilma te Brake, Ria Emans, Ron Eerhart en Ton en Tiny Bosman verdienen, zo zei de voorzitter, een pluim voor het verzorgen van deze feestmiddag.         

 

Rond de klok van acht uur vertrok iedereen voldaan en tevreden huiswaarts.

 

Bestuur SSC