Het lintje van mijn vader


 

Het lintje van mijn vader,

 

Toen mijn moeder zei dat ze bezig waren om een lintje te regelen voor mijn vader was het eerste wat ik dacht: natuurlijk! En verdient! Al jaren ben ik trots op hem!

 

Ik wist niet hoeveel werk dat zou zijn en mijn moeder verdient alleen al een lintje omdat ze het allemaal voor elkaar heeft gekregen! Jeetje, wat een geregel! En dat zónder de hulp van mijn vader, want eigenlijk doen ze altijd alles samen, maar dit moest allemaal stiekem!

 

Dat mijn vader bij jullie een soort van leerkracht is moest ik in het begin om lachen, ik heb volgens mij namelijk het houterige van mijn vader. Hoe kan het dat hij daar de leerkracht is? Hoe gaat hij al die oefeningen voordoen?

 

Maar ik weet ondertussen wat de mensen bij hem zoeken; het is zijn persoonlijkheid. Dat het niet uitmaakt wie je bent, wat je doet, of hoe je je gedraagt, je mag er zijn van hem. En je mag lekker op je eigen niveau meedoen.

En dan stel ik me zo voor dat het toch heerlijk is om dan naar de houterige gymleerkracht te kijken en te denken: nou, dat valt bij mij allemaal nog wel mee?

 

Mijn vader, Frans Kleisterlee, heeft een lintje gekregen, ik ben ontzettend trots op hem!

Ik wens hem via deze weg nog veel sportplezier samen met jullie allemaal!

 

 

Esther Kleisterlee

 

 

 

 

 

 

 

 

 


En op de sportclub S.S.C.


Onze voorzitter Frans Kleisterlee met lintje
Onze voorzitter Frans Kleisterlee met lintje

 

 

 

 

 

 

Iedereen een feestelijke tompoes
Iedereen een feestelijke tompoesJa en dan lees je in de krant dat  “onze Frans” een lintje heeft gekregen voor het vele vrijwillige werk wat hij allemaal doet. Gelukkig heeft het bestuur van onze sportclub dit ook gelezen en gedacht dit kunnen wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.  Frans die zich elke keer weer heel goed voorbereid hoe hij ons kan  laten zweten (hijzelf gelukkig ook).

 

Vanmorgen voor aanvang van onze wekelijkse oefeningen, dit keer door Frits gegeven, nam Jan even het woord. Hij feliciteerde Frans met het feit dat het de koning had behaagt om hem voor dit vele werk te onderscheiden.

 

Namens alle clubleden bood hij een kistje aan met een drankje dat Frans wel kan waarderen en het kistje is dan weer leuk voor Anja om zich creatief op uit te leven. Zonder Anja had Frans dit allemaal ook niet kunnen waarmaken en daarom kwam zijn Anja bij het gezamenlijk kopje koffie, uiteraard met een Oranje tompoes, ons even gezelschap houden.

 

Ook voor haar had Jan een korte speech en een bos bloemen namens de club.

Als sportclub hebben we dus allemaal mee mogen genieten van het LINTJE van Frans.

 

 

Tiny Bosman

Jan feliciteert Frans met zijn Lintje
Jan feliciteert Frans met zijn Lintje
Anja in het zonnetje bij S.S.C.
Anja in het zonnetje bij S.S.C.